Annons:

Annons:

Scandic öppnar nytt hotell vid Kastrup

Scandic öppnar ett nytt hotell alldeles intill Öresund och med gångavstånd till Kastrup. Det blir företagets tionde hotell i Norden som ligger i anslutning till en flygplats.

Scandic har ingått ett sjuårigt hyresavtal med byggbolaget Skanska gällande driften av ett 357 rum stort hotellet strax norr om Kastrup. Hotellet, som ska heta Scandic Copenhagen Airport, ska ligga i det nya område Scanport som väntas att utvecklas kraftigt de kommande åren. Det framgår av ett pressmeddelande.

Scanport-området blir lättillgängligt via motorvägen och en närliggande tågstation.

– Med Scandic Copenhagen Airport stärker och diversifierar vi erbjudandet i Köpenhamn ytterligare. Hotellet kommer att ligga på bästa möjliga plats – endast tio meter från vattnet med en inbjudande entré i det nya området som tar form. Läget och hotellets utformning är anpassat för såväl flygresenärer som affärs- och fritidskunder, säger Jens Mathiesen, managing director Scandic Danmark.

Hotellet kommer att rymma en bar med utomhusterrass mot Öresund på översta våningen, ett gym samt relax- och poolavdelning.

Byggbolaget Skanska investerar 566 miljoner danska kronor, eller cirka 730 miljoner svenska kronor, i ett det nya hotellprojektet.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019