Annons:

Annons:

Scandic övertar hotell från Radisson

Radisson Blu Falconer i Köpenhamn skyltar om. Scandic har tecknat avtal med fastighetsägaren och kommer att driva hotellet från och med 2018.

I dag har Radisson Blu Falconer 140 rum. I början av 2017 stäångs det för renovering och utbyggnad till 300 rum. När det öppnar i oktober 2018 blir det med ny skylt på taket – Scandic Falconer.

Fadtighetsägaren ATP har nämligen valt att teckna hyresavtal med Scandic och inte med Rezidor, som driver hotellet i dag.

–  Köpenhamn är bland världens mest populära konferensdestinationer. Med vårt nya Scandic Falconer stärker vi vårt erbjudande ytterligare på den danska hotell- och konferensmarknaden, säger Scandics koncernchef Frank Fiskers i ett pressmeddelande.

Affären är villkorad av reviderad detaljplan för området samt bygglov.

Det är det andra hotellet i Norden på kort tid som Radisson blir av med. För en månad sedan blev det klart att kedjan valt att lämna Radisson Blu Hotel Norge i Bergen – och betalar för det 75 miljoner norska kronor.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
RK Travel Group söker reseproducenter
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
Vi söker en ny stark kollega!
Sista ansökningsdag:
4 september 2018
Recruiting in Gothenburg
Sista ansökningsdag:
7 september 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018