Annons:

Annons:

Scandic säljer sin sista hotellfastighet i Estland

Scandic Palace Hotel i centrala Tallinn säljs till ny fastighetsägare och hotelloperatör.

Från och med den 30 april i år kommer hotellfastigheten att drivas av de nya ägarna EfTEN Real Estate Fund och Vello Kunmans AS Esraven. De anställda kommer att få fortsätta sina arbeten hos de nya ägarna som kommer att fortsätta att driva hotell i byggnaden. Scandic förvärvade byggnaden 1999 och har drivit hotellverksamhet i den sedan dess.

– Det känns bra att ha hittat nya ägare av fastigheten som även kommer att fortsätta driva hotellverksamheten. Scandics affär är inriktad på att driva hotell, inte äga fastigheter. När vi nu har hittat en köpare av såväl fastigheten som hotelldriften i Tallinn är det ett logiskt steg för vårt bolag att ytterligare renodla verksamheten, säger Scandics koncernchef Anders Ehrling.

Försäljningen av Scandic Palace innebär att Scandic inte längre har någon hotellverksamhet i Estland. Scandic startade 1963 och firar i år 50-årsjubileum som hotellkedja.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Grand Tours söker färdledare och resesäljare
Sista ansökningsdag:
18 januari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019