Annons:

Scandic testar onlinebokning för möte och konferens på tre hotell

Från och med mitten av januari till och med slutet av mars får mötes- och konferensvärlden en nyhet, Scandic lanserar onlinebokning på tre hotell i Stockholm. Tjänsten gör det möjligt för den mötessugna att boka möte eller konferens för upp till 25 deltagare, enligt ett pressmeddelande.

Tjänsten lanseras för möten och konferens på Scandic Anglais, Scandic Continental och Scandic Victoria Tower. I tjänsten kommer bokaren kunna söka på konferens- och mötesrum i realtid. Tjänsten testas nu under tre månader och kommer därefter utvärderas. Piloten i sig är nämligen ett resultat av insikter i gästbeteendet kring konferens- och mötesbokningar. Resultaten från piloten kommer sedan användas i utformning av en utökad digital bokningstjänst.

Idag finns det många insikter och kunskap kring gäster och deras mönster – vilka rum de vill boka, när och hur. I och med piloten kommer intressanta insikter och lärdomar kunna dras för att sedan användas i utformningen av kommande bokningstjänster. Nu tar Scandic tempen på framtidens mötes- och konferensbokningar.

En kommentar

  1. Gittan Goding: Nordic Choice Hotels har sedan lång tid tillbaka åtta hotell live i Stockholm bla Nordic Light. Den är fullt igång utan någon testperiod :D
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024