Annons:

Annons:

Service-toppen: Scandic är bäst, Ryanair är sämst

För åttonde året i rad har ServiceScore frågat svenska folket om service. Travel News bad ServiceScore att skapa en unik topplista för reseindustrin. Bäst i Sverige är Scandic, följt av Radisson Blu. Sist landar Ryanair. Näst sämst tycker svenska folket att SJ är.

Peter Jangbratt, Sverigechef på Scandic, är förstås väldigt stolt och säger följande i ett pressmeddelande:

       Det är jättekul att få vinna för fjärde året i rad. Jag är otroligt stolt över alla våra medarbetare som brinner för att ge våra gäster en härlig hotellupplevelse varje dag, den här utmärkelsen är helt deras förtjänst. Att det är våra gäster och kunder som tycker att vi är bra värmer förstås extra och det är ett skönt kvitto på att vi arbetar med rätt saker.

Mätningen genomförs med hjälp av ett riksrepresentativt urval via Cint (webbpaneler med över 400 000 panelister). ServiceScore® utnämningarna bygger på över 3000 svenska konsumenters svar på hur olika företag ger dem service eller bemöter dem som kunder och vilka företag som de anser har gett dem service över eller klart över deras förväntningar!

 

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.