Annons:

Annons:

Simone Pohjolainen är ny Operations Manager Comfort Hotel Arlanda Airport

Simone Pohjolainen jobbade sin första dag på Nordic Choice Hotels när hon var 15 år gammal. Sedan dess har hon haft flera roller inom hotellkedjan och byggt upp en stor passion för branschen. Med en bakgrund inom Comfort Hotel är hon nu tillbaka på den urbana budgetkedjan, denna gången som Operations Manager på nya Comfort Hotel Arlanda Airport. Hotellet är med sina 503 rum Arlandas största flygplatshotell och öppnar i februari 2020, enligt ett pressmeddelande.

Simone gjorde sin första dag som Operations Manager på Comfort Hotel Arlanda Airport den 19 augusti. Innan dess har hon blivit fostrad inom Comfort Hotel som Management Trainee och har sedan dess jobbat som receptionschef, Learning and Development-ansvarig och senast som hotellchef på Quality Hotel Nacka. Det som lockade Simone till att söka sig tillbaka till Comfort Hotel är kedjans fokus på att ständigt utvecklas och ligga i framkant, både för gäster och medarbetare men också för miljön och samhället. Hennes nyfikenhet väcktes speciellt av att få vara med och öppna Comfort Hotels största satsning hittills – en av Nordens största flygplatshotell Comfort Hotel Arlanda Airport.

– Jag är otroligt stolt över att vara en del av Comfort Hotel Arlanda Airport-teamet. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet, där mitt största fokus kommer vara att bygga och bibehålla en hög medarbetarnöjdhet som i sin tur bidrar till en hög gästnöjdhet. Hotellet är en utmanare att räkna med, inte bara på Arlanda utan över hela Norden. Att erbjuda ett flygplatshotell som ger gästen vad de vill ha och skippar det onödiga med miljön och gästens plånbok i åtanke känns mer relevant än någonsin, säger Simone Pohjolainen, ny Operations Manager på Comfort Hotel Arlanda Airport.

Hotellets General Manager Jostein Rajala menar att Simone är en perfekt match för Comfort Hotel Arlanda Airport.

– Det känns fantastiskt att ha Simone ombord som Operations Manager på den här stora och viktiga öppningen på Arlanda. Simones breda erfarenhet inom hotellbranschen, passion för ledarskap och personalutveckling samt mod och kreativitet gör henne till hotellets perfekta match, säger Jostein Rajala, General Manager på Comfort Hotel Arlanda Airport.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.