Annons:

Annons:

Petter Stordalen har köpt Vox Hotel

Petter Stordalens Nordic Hotels & Resorts har köpt Vox Hotel i Jönköping.

När designhotellet Vox Hotel öppnade i november 2014 var det Jönköpings första nybyggda hotell på 28 år. Nu säljer hotellets grundare och vd Anne Sandstjärna till Petter Stordalen.

– Det känns helt overkligt att min största förebild i branschen köpte mitt företag med min affärsidé, mina tankar och mina idéer, säger Anne Sandstjärna till Travel News.

– Jag är otroligt stolt över Vox Hotel och att vår underbara personal har visat hela Hotellsverige att det numera går att öppna ett helt fristående premiumhotell. Vox Hotel har aldrig varit till salu men det gick inte säga nej när Nordic Choice Hotels med Petter Stordalen i spetsen visade ett stort intresse och det ska bli spännande att se hur de vidareutvecklar affärsidén, säger Anne Sandstjärna.

Nordic Hotels & Resorts tog över verksamheten den 12 januari och kommer nu fortsätta driva det som ett fristående hotell med samma koncept och framtoning som tidigare.

– Vox Hotel är skapat av en outtröttlig entreprenör som drivits av att skapa en unik och mycket speciell plats i Jönköping. Jag är oerhört imponerad över Anne Sandstjärnas arbete och är mycket glad över att få ta över och utveckla hotellet vidare, säger hotellets nya ägare Petter A Stordalen.

LÄS OCKSÅ: Succéstart – nu siktar Vox mot Stockholm

Kommentarer är stängda.

Detur söker Nordic Sales Director
Sista ansökningsdag:
26 februari 2020