Annons:

Stordalen hoppfull om sommaren: Kan bli bra

Liksom Per Gessle hoppas hotellkungen Petter Stordalen fortfarande på att allt känns lättare i juni, juli, augusti. – Jag tror att det kan bli en bra sommar, säger han till TT.

Vaccineringen, vaccinpass och slopade reserestriktioner gör att vi från och med i höst kan börja lägga krisen bakom oss, tillägger Stordalen.

Förra året gick hans Nordic Choice Hotels med drygt 1,9 miljarder i förlust och även 2021 som helhet blir ”ett förlorat år”. Däremot kan 2022 ”bli riktigt bra”, säger han till TT.

2 kommentarer

  1. Djävulens advokar: Det tror jag inte alls på. Lägg på 1 år till eller kanske 2.
  2. Erik: Det är alltid en fördel att vara optimistisk. Men sen finns det de som är för optimistiska, som Stordalen. Man måste vara realistisk också. Det kommer såklart att vara en hyfsat bra sommar även i år för hotellen, så är det ju varje sommar. Men utlandsresorna kommer bli många de också just pga folk är "trötta" på Sverige, de vill se något nytt efter 1½ år med restriktioner. Om det dessutom inte görs några större lättnader kring t.ex hur många man får sitta vid samma bord, när restauranger stänger eller hur och när nöjesparker osv får vara öppet. Då kommer inte folk vilja semestra i Sverige. Vem vill åka till en mysig stad vid kusten och behöva sitta på hotellrummet efter 20.30 liksom
Är du vår nya stjärna? Snart öppnar Scandic Södra Kajen
Sista ansökningsdag:
27 februari 2024
VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024
komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024