Annons:

TEN HOTEL väljer Best Western – vill öppna 10 nya hotell

Med 10 minuter till Arlanda och 20 minuter till Stockholm City öppnade det nya hotellkonceptet TEN HOTEL sitt första hotell i Upplands Väsby i våras. Nu blir de en del av BWH Hotel Group i varumärkesgruppen BW Signature Collection, enligt ett pressmeddelande.

I april förra året öppnade TEN HOTEL i Upplands Väsby upp av grundarna Joakim Gip och Stefan Wahlén med fokus på träning, sport och hälsa för medvetna och aktiva resenärer. Med ett affärstänk sett ur ett konsumentperspektiv snarare än ett traditionellt hotellperspektiv har man skapat ett nytt koncept i hotellbranschen, där valet av rätt hotellpartner har varit viktigt.

”Vi är väldigt nöjda med att vi nu kommer att ingå i BWH Hotel Group. De hjälper oss att skapa större kännedom om vårt hotell samtidigt som vi kan erbjuda våra gäster ett värdefullt lojalitetsprogram med Best Western Rewards. Vi kommer fortsätta utveckla vår produkt TEN HOTEL med fokus kring sport & hälsa drivet av vårt premiumgym och samarbeten med de bästa sportanläggningarna i vår närhet”, säger Stefan Wahlén, enligt ett pressmeddelande.

”Hotellkonceptet TEN HOTEL är en otroligt spännande satsning och vi är stolta att få arbeta med riktiga superentreprenörer som Joakim och Stefan. De har ett enormt driv och har med både själ och kämparanda styrt arbetet med utvecklingen och uppbyggandet av hotellet ner på minsta detalj. Det här är ett perfekt exempel på hur många av våra privata hotellägare och entreprenörer arbetar – något som vi brinner för och som gör oss till den unika hotellkedja som vi är”, säger Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien enligt ett pressmeddelande.

TEN HOTELs vision är att etablera en ny hotellkedja med 10 hotell i närhet till storstad, infrastruktur samt kommunikation.

TEN HOTEL ingår i BWH Hotel Groups varumärkesgrupp BW Signature Collection.

Kommentarer är stängda.