Annons:

Thomas Ivarsson är ny hotelldirektör på Scandic Triangeln

Thomas kommer senast från rollen som hotelldirektör på Scandic Star Lund. Han har en bakgrund som kock på flera olika restauranger runt om i Sverige och har även arbetat som både controller, distriktschef och servicechef. Från och med den 2 maj är han hotelldirektör för Scandic Triangeln, enligt ett pressmeddelande.

Thomas har en gedigen karriär inom hotell- och restaurangbranschen. Efter att ha arbetat som kock på krogar som till exempel Victors och The Place, Göteborgs första stjärnkrog, studerade han ekonomi. Därefter följde traineeprogram på Scandic och en ny roll som controller. Resan gick sedan till Varbergs Stadshotell & Asia Spa som hotellchef. Det stora intresset för människor och ledarskap förde honom vidare till ledande roller på Stena Line och som ansvarig för Meetings & Events på Sodexo.

2013 kom Thomas Ivarsson tillbaka till Scandic, i rollen som hotelldirektör för Scandic Star Lund. Thomas har under tiden som hotelldirektör etablerat Scandic Star Lund som Lunds nya mötesplats. Hotellet har genomgått en omfattande renovering där mat och dryck, möten, kongresser och kultur står i centrum. Scandic Star Lund är en levande mötesplats för många människor i såväl arbete som på fritiden sedan hotellets teater blivit en kulturscen med en mångfald av artister.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024