Annons:

Annons:

Utheim ny vd för Stockholm Meeting Selection

Fredrik Utheim blir ny vd för Stockholm Meeting Selection, i stället för ägaren Torbjörn Blomqvist.

– Med Fredriks långa erfarenhet från att driva framgångsrika hotell och känsla för gästupplevelser, är jag övertygad om att vi kommer att stärka vår position på marknaden säger Torbjörn Blomqvist i ett pressmeddelande.

Enligt Torbjörn Blomqvist är Stockholm Meeting Selection inne i ett expansivt läge och tillsätter en extern vd för att han vill fokusera än mer på nya projekt och utveckling av befintliga miljöer.

Fredrik Utheim kommer senast från Independent Hotel Group, som bland annat driver Görvälns Slott, där han varit vd. Tidigare har han varit koncernchef för Rica Hotels.

I Stockholm Meeting Selection ingår Ulfsunda Slott, Hesselby Slott, Åkeshofs Slott, Näsby Slott, Lovik, Bosön, Skeppet, Sturegatan 15 och Rosersberg Slottshotell. I slutet av april utökar Stockholm Meeting Selection verksamheten med en restaurang på Sturegatan 15 – Restaurang Hantverket.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare Göteborg och Stockholm
Sista ansökningsdag:
9 oktober 2019
HJÄLP!
Sista ansökningsdag:
16 oktober 2019