Annons:

Annons:

Nu kan du checka in digitalt på Avis och Budget

Avis Budget Group lanserar tjänsten Digital Check In som gör det både enklare och snabbare att hämta upp sin bil vid alla Avis och Budgets stationer i Europa. Det är en utveckling av Avis Safety Pledge och Budget Worry-Free Promise, en del av företagets åtagande att säkerställa säkerheten för sina kunder och dess anställda, genom att lansera flera erbjudanden som kommer att leda till en alltmer kontaktlös hyresupplevelse och biluthyrning helt på kundens villkor, enligt ett pressmeddelande.

Tjänsten är utvecklad för att möta konsumenternas krav på både en mer digital och smidigare bilhyra. Genom att kunden nu kan fylla i fler uppgifter i samband med bokningen och ytterligare anpassa valen för sin hyra innan de kommer till stationen, blir upphämtningen vid stationens disk betydligt snabbare, smidigare och mer kontaktlös enligt ett pressmeddelande.

 

2 kommentarer

  1. Anonym: AVIS skit fungerar ju ändå inte. Att bli medlem i Preferred är omöjligt pga tekniska problem..i månader
  2. Avis Biluthyrning Sverige: Hej! Vad tråkigt att du inte är nöjd med Avis Preferred och det stämmer tyvärr att vi har tekniska problem med Avis Prefered för tillfället. Vi jobbar för att detta ska vara åtgärdat så snart som möjligt och att du då åter ska kunna dra nytta av förmånerna. Hör av dig till vår kundtjänst om du behöver ha hjälp till dess felet är avhjälpt. Vänlig hälsning, Avis Biluthyrning Sverige
Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.