Annons:

Premium

Nonstop Dan – så blev han en av världens mäktigaste flygexperter i sociala medier

Med över 600 000 följare på Youtube har Nonstop Dan blivit en världens ledande flygkändisar. Hans kanal testar första- och businessclass och ger betyg utan att vara sponsrad av flygbolagen. Travel News Viggo Cavling har intervjuat Nonstop Dan, inte lika känd som Daniel Goz och hans partner Oskar Ehrnberg.

“Jag vill vara ärlig och vem litar på en recensent av flygresor som är köpt av flygbolagen?”

Trägen vinner. Det är Daniel Goz ett levande bevis på. När han var 12 år startade han sin Youtube-kanal med fokus på flyg. Idag är hans 25 år och en av världens ledande flyg-influencers. 

Hans kanal har genomgått flera stora omvälvningar.

I början bestod innehållet av att Daniel “flög runt” med Microsofts flygsimulator. Så länge Daniel kan minnas har han varit besatt av flygplan. Ett intresse han delade med sin pappa när familjen bodde i London. Sen skilde sig föräldrarna och pappan flyttade “hem” till New York. Mamma som är svenska landade med tiden i Göteborg vilket ledde till att Dan flera gånger per år flög ensam till New York för att hänga med sin pappa. Dans Youtubekanal började dokumentera flygresorna och intresset för kanalen växte sakta. 

– Det var ett…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium