Annons:

Annons:

Premium

Så ska sammanslagna Detur och Nordcotours bli nummer fyra i Norden

Haluk Semiz är vd för den sammanslagna researrangören Detur och Nordcotours. Han har stora mål. En miljon resenär ska inom fem år åka på semester med hans varumärken. Förutom Norden tror han på UK. Det finns ett stort hål där efter Thomas Cooks konkurs. Blir det en restriktionsfri sommar kommer destinationerna i EU inte att räcka till. Turkiet måste vara med. De kunder som väntar på pengar för inställda semesterresor med Detur får dock vänta ett tag till.  - - Vi ser inte detta som en stor utmaning. Varje reservation måste lösas en efter en. Det är samma sak vid inställda resor. Vi var oförberedda på den stora vågen av inställda resor. Precis som alla andra paketreseföretag, säger Haluk Semiz i en stor intervju till Travel News.

Travel News Premium får en Teams-intervju med Haluk Semiz, vd för den sammanslagna researrangören Detur och Nordic Nordisk Travel Service. Fusionen skedde för några månader sedan. I början på 2020 var planen att gasa och man rekryterade nya…

Har du redan Premium? .

Köp Premium och få hela innehållet

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.