Annons:

Annons:

Premium

Så ska Ticket överleva krisen – stor intervju med ägaren Per G Braathen

Per G. Braathen är en av reseindustrins mäktigaste personer i Norden. Han är ägare av BRA flyg, resebyrån Ticket, researrangören Escape, en djurpark i Norge som under 2020 hade mer än 900 000 besökare och styrelseordförande i Scandic.  Bland annat. Hos Alla bolag får han 18 träffar, de flesta är kopplade till BRA.  Hans affärsverksamhet kan trattas ner i två ben: flyg och övrig turism.  När Travel News gjorde en genomgång av hans verksamhet 2017 hittade vi 46 helägda bolag varav 5 på Malta. Per G Braathen är majoritetsägare och har delat ut resten av ägandet till sina tre barn: Eline, Ida och Peer.  Före corona beräknades värdet av hans verksamhet till minst 2,7 miljarder NOK enligt den norska affärstidningen Kapitals senaste lista.   - Jag har kanske den sämsta företagsportföljen av alla just nu. Jag har aldrig rest så mycket som nu eftersom jag har aldrig haft så många problem som nu. Då kan man inte sitta på teams. När man ska diskutera så allvarliga problem måste man ses. Detta innebär att jag tror att resemarknaden kommer tillbaka.  Här följer den första del i en intervju med Per G Braathen.

Per G. Braathen vill egentligen inte ge någon regelrätt intervju till Travel News, men han vill ända träffas och samtala om läget i reseindustrin och sina bolag. Jag…

Har du redan Premium? .

Köp Premium och få hela innehållet

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.