Annons:

Premium

Vings vd Magnus Wikner – Still Going Strong

Det har gått 38 år sedan Magnus Wikner var underhållningsansvarig på Sunwings hotell på Kreta och sjöng: “The Heat is On” i gyllene kavaj utan något under. Sedan 10 år är han koncern-vd på Nordic Leisure Travel Group, dessförinnan var han VD för Ving Sverige i 2,5 år. Han har lotsat bolaget genom både Thomas Cooks konkurs och Covid. Trots många stenar på vägen är Ving fortfarande det största charterbolaget i Sverige och Norden. - Att vara störst är inget självändamål, men det är kvitto på att det vi gör är rätt, säger han till Travel News utsända när vi möts för en årlig längre intervju. Text: Viggo Cavling

“Vi ska vara den mest lönsamma researrangören och ha den högsta kundnöjdheten. Det hänger ihop”

Vi ses i det stora konferensrummet. på våning fyra. Varje måndag eftermiddag ses ledningsgruppen här för att gå igenom allt från veckans försäljning till vad som händer på Vings sociala medier via konjunkturen och framtiden. 

Magnus Wikner har efter många år i Mariefred lämnat vischan och bosatt sig på Skånegatan på Södermalm. Han verkar uppskatta den korta cykelturen på femton minuter till kontoret i DN-skrapan på Marieberg och saknar inte pendlingen. Barnen är utflugna och sedan fyra månader kan Wikner titulera sig farfar.  

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024