Annons:

Soho House och Nobu öppnar i Tel Aviv under 2020

Trots den breda krisen för hotell- och reseindustrin världen över, väljer kända designhotell att fokusera på Tel Aviv och ser potential i staden och Israel när resandet väl återhämtat sig efter Corona-krisen. Tel Aviv har under senare år blivit en ny stjärna bland växande turistdestinationer, mycket tack vare dess utsökta matkultur, myllrande nattliv, karaktäristiska arkitektur och milslånga stränder, enligt ett pressmeddelande.

Staden Tel Aviv har toppat flera internationella listor det senaste året vad gäller turistrekord samt utsetts till en av de trendigaste städerna 2020. Som ett resultat av detta, har prominenta internationella aktörer inom hotellindustrin som exempelvis Soho House och Nobu valt att vända blickarna mot Tel Aviv och öppna upp verksamheter i staden under årets första hälft. Även välkända lokala hotellkoncept satsar på nya verksamheter i staden under 2020. De glamorösa hotellkoncepten kommer erbjuda gäster från hela världen att upptäcka staden samt ta del av dess konstnärliga, bohemiska, industriella arkitektur, formgivning och design.

Soho House

”Det är en ära att flera välkända hotellkoncept så som Soho House och Nobu väljer att etablera sig i Tel Aviv. Att de ser potentialen i staden visar att Tel Aviv har blivit en av de trendigaste och mest populära destinationerna kring Medelhavet bland trendsäkra resenärer. Vi ser mycket fram emot att dessa uppskattade hotell öppnar och välkomnar sina gäster och medlemmar att uppleva Tel Avivs kultur, smakrika matscen och vackra stränder såväl som resten av Israel.”

– Nira Fischer, Direktör vid Israeliska statens turistbyrå i ett pressmeddelande.

Nobu

Det världskända hotellkonceptet Nobu är i fas med att expandera verksamheten till Tel Aviv inom en snar framtid. Samtliga hotell är exklusivt designade med en genomgående känsla av japansk minimalism. Varje hotell i respektive stad särskiljer sig från varandra genom att designen  och formgivningen har inspirerats och präglats av en tydlig lokal anknytning. Detta ger gästerna en unik upplevelse oavsett vilket Nobu-hotell i världen de besöker, samtidigt med en tydlig igenkänningsfaktor i dess genomgående japanska atmosfär. Hotellet med 38 rum, en lummig trädgård, en pool samt en privat takterrass kommer vara beläget på Tel Avivs ikoniska gata Rothschild Boulevard.

Soho House driver hotell, klubbar och mötesplatser på noga utvalda platser runt om i världen, allt från Berlin och Los Angeles till Hong Kong. Soho House är främst känt för dess unika hotellkoncept, ett ”andra hem” där gästerna kan få utlopp för sin kreativitet och ändå känna tillhörighet och gemenskap med likasinnade själar. Den selektiva medlemsklubben riktar sig till kreatörer inom alla branscher och erbjuder sina medlemmar alla möjligheter till exklusivitet och nätverkande. Soho House öppnar sitt första hotell i Tel Aviv under 2020, vilket dessutom kommer att vara deras första hotell i Mellanöstern.

Kommentarer är stängda.