Annons:

BILDEXTRA: Här är nya TUI Cruises åttonde fartyg: Mein Schiff Relax

Här är det åttonde fartyget i Mein Schiff- flottan, det första i InTUItion-klassen. Fartyget kommer att erbjuda både erfarna och nya kryssningsgäster en ännu mer mångsidig resa genom olika kulinariska och avslappningsområden ombord, enligt ett pressmeddelande.

Det första av de två fartygstillskotten till flottan, är för närvarande under konstruktion vid varvet Fincantieri i Monfalcone, Italien. 

– Genom kommunikation på olika mediaplattformar blev det klart hur viktigt namnet på detta fartyg är för våra gäster. Detta fartyg är också mycket speciellt för oss – det representerar utvecklingen av allt vi har stått för med Mein Schiff -flottans nybyggen i nästan tio år, säger Wybcke Meier, CEO för TUI Cruises.

Om Mein Schiff®:

Mein Schiff® är en flotta kryssningsfartyg och ett varumärke för TUI Cruises, en joint venture mellan TUI Group och Royal Caribbean Cruises Ltd. TUI Cruises, med säte i Hamburg, Tyskland, grundades 2008 och har fokuserat på den tyskspråkiga kryssningsmarknaden.

Mein Schiff®-flottan består av flera moderna kryssningsfartyg som erbjuder premiumsemesterupplevelser med välbefinnande i åtanke. De åtta fartygen erbjuder olika rutter runt om i världen. Från Medelhavet, Karibien, Asien, Persiskaviken, Norden till Kanarieöarna. Miljömedvetet hållbarhetsarbete är fast förankrat i TUI Cruises företagsvärderingar.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024