Annons:

Annons:

Celebrity Cruises lanserar ombord-kredit och resebyråbonus

Kryssningsföretaget Celebrity Cruises lanserar nu ett nytt erbjudande som ska hjälpa reseagenter att inspirera sina kunder att boka drömresan de gått och väntat på de senaste två åren. Resebyråerna belönas dessutom med en bonus på 200 USD på alla bokningar som görs innan 30 september 2021 med avresa 2022, enligt ett pressmeddelande.

Pengarna kan till exempel användas ombord fartyget – kanske en middag i solnedgången på Rooftop Grill när fartyget passerar Santorini, ett avkopplande spabesök eller för utflykt på land: En adrenalinhöjande kajaktur, bergsvandring i St. Lucia eller provsmakning av ost i en pittoresk, kroatisk by till exempel. 

Bonus till resebyråer – 200 USD per bokning

För bokningar som görs fram till den 30 september 2021 – med avresa under 2022 – belönas resebyråerna även med en bonus: upp till 200 USD* per bokning i så kallad ”booking bonus”. Bonusen är ett tillägg till övrig kommission.  

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
På nytt jobb

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.