Annons:

Costa Cruises firar dubbelt

Costa Group, som inkluderar Costa Cruises och AIDA Cruises, är Europas största rederi och ingår i Carnival Corpo-ration, som är världens kryssningskoncern nummer ett. På några år har Costa Cruises lyckats nå toppen i Skandinavien genom att erbjuda prisvärda kryssningar och skapa oförglömliga upplevelser för gästerna.

COSTA CRUISES PASSAR MYCKET BRA för generationsresande, då det finns aktiviteter och utflykter som passar alla under de fl esta av dygnets 24 timmar. Fartygen har även stora hytter jämfört med flera andra rederier. Costa Cruises är ett rederi som passar utmärkt för barnfamiljer och har mycket generösa barnrabatter. Det är en informell stämning ombord och utbudet av aktiviteter ombord för barn och ungdomar är mycket stort. Barnklubbarna är gratis och har generösa öppettider.

COSTA CRUISES PASSAR även ensamstående resenärare som uppskattar en livlig atmosfär med mycket aktiviteter och Costa Cruises även är det rederi som har det mest omfattande utfl yktsprogrammet. Ombord på Costa Cruises fartyg finner du även ett väldigt stort och bra SPA-program, Samsara.

SAMTLIGA FARTYG ÄR BYGGDA i traditionell italiensk stil och inredningen är smakfullt med utsökt design, enastående skulpturer och målningar. Således kombineras elegans och skönhet med kulinariska läckerheter från olika italienska regioner.

COSTA CRUISES ÅKER TILL cirka 260 hamnar världen över med helt makalösa destinationer och ett utbud av över 2500 unika utfl yker. Costa Cruises erbjuder allt från 3 till 112 dagars kryssningar i världens alla hav, så som Medelhavet, Dubai, Maldiverna, Asien, Sydamerika, Karibien, Fjordarna, Baltikum, Brittiska öarna och mycket mer. Många rutter är unika och fi nns inte med i andra rederiers turer.

FLOTTAN BASERAS PÅ 14 moderna fartyg, med 4 nya som lanseras inom år 2022. Costa Venezia är den första som levereras under våren 2019 och kommer att fokusera på den Asiatiska marknaden. I Oktober 2019 invigs från Meyer shipyards i Turku, Finland, det revolutionerande nya flagskepp ”Costa Smeralda”. Den blir den första kryssningsfartyg i världen som drivs helt med flyttande naturgas (LNG), det mest miljövänliga bränsle. Costa Smeralda kommer därmed att sätta nya standards inom design, komfort och ekologi.

• BYGGT HOS MEYER SHIPYARD – TURKU, FINLAND

• KRYSSAR UNDER ITALIENSK FLAGGA

• LÄNGD: 337 M

• BREDD: 42 M

• ANTAL DÄCK: 20

• MAXIMALA HASTIGHET: 2,1.5 KN

• GROSS TONNAGE (GRT): 182.700 GRT

• GÄSTER: 6.600

I ÅR FIRAR COSTA CRUISES 70 år i resbranschen som bland annat fi rades mellan den 2:a till 6:e maj på Costa Favolosa, under den 25:e upplaga av ”Protagonisti del Mare”, den Internationella event som varje år främjar dom bästa agenter världen över. I år deltog över 1800 partner från 32 länder, inklusivt en representation från Skandinavien.

ÅRETS VINNARE DELAS UPP I FÖLJANDE KATEGORIER:

– Best Increase: Dag Aasbø Travel.

– Best Group Partner: Benns.

– Best Cruise Specialist: Allied Travel

Consultants,.

– Best Online Travel Agent: MyCruise.

– Over The Top: Thomas Cook

Norther Europe.

COSTA CRUISES HAR ETT STORT FOKUS på att skapa moderna digitala lösningar för att förenkla jobbet av sina återförsäljare, inklusivt den nya ”C-Extra”, en portal dedikerad endast till resebyråerna. Portalen ”C-Extra” inkluderar kompletta kurser för att snabbt komma igång och bli en Costa expert; reservera en kryssning även med fl yg och transfer.

Den inkluderar en bibliotek fylld med bilder, filmer och en avancerad soft ware för att i några minuter skapa sin egen marknadsföringsmaterial liksom flyers eller banners.

COSTA CRUISES VILL EXPANDERA VIDARE OCH SÖKER NU NYA SAMARBETPARNER OCH ÅTERFÖRSÄLJARE. BLI NU EN DEL AV COSTAS FRAMGÅNG! KONTAKTA GÄRNA COSTA HEAD OF SALES SKANDINAVIEN GIANCARLO TEDESCO:

tedesco@costa.it, +46-(0)70-73 73 13 510 för mer information.

Kommentarer är stängda.