Annons:

Katy Perry döper Norwegian Prima med champagne och popkonsert

Norwegian Cruise Lines (NCL) första fartyg i Prima-klassen, Norwegian Prima, är nu officiellt döpt och invigt. Namngivningsceremonin ägde rum i Reykjavik, där fartygets världsberömda gudmor, den prisbelönta popstjärnan Katy Perry, gav en konsert och namngav fartyget inför 2 500 gäster. Det nydöpta kryssningsfartyget anlöper Stockholm den 11 september, enligt ett pressmeddelande.


Norwegian Prima, det första av sex fartyg i den nya Prima-klassen, har just döpts i en vacker isländsk miljö i Reykjavik. Det är första gången ett stort fartygsdop äger rum i Islands huvudstad och gästerna fick sig en upplevelse när Katy Perry krossade en champagneflaska mot fartygets bog och officiellt döpte det 294 meter långa kryssningsfartyget.

”Det var jättekul att strö lite ”gudmors-stoft” på Norwegian Prima och skicka ut henne på öppet hav. Jag uppskattar alltid familjesemestrar och upplevelser som man bara får en gång i livet, så jag var glad att kunna önska alla gäster en bra resa”, säger Katy Perry i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.