Annons:

Här är Messis extraknäck – frontar världens största kryssningsfartyg

Världens största kryssningsfartyg, Icon of the Seas har sin premiär och jungfrufärd i januari 2024. Nu berättar Royal Caribbean vilken offentlig person som blir ikon för Icon: fotbollsproffset Lionel Messi. Traditionsenligt kommer Messi att delta i den ikoniska namngivningsceremonin som går av stapeln i Miami i januari 2024. – Icon är något utöver det vanliga när det kommer till familjesemestrar. Jag är hedrad över att få vara med och fira detta med Royal Caribbean, säger Lionel Messi i ett pressmeddelande.

“Vi vill att ikonen för Icon ska personifiera allt vad fartyget representerar: mäktigt, banbrytande och i världsklass” 

Den prisbelönta idrottsprofilen kommer att vara på plats och välkomna det nya fartyget i januari, vid namngivningsceremonin i Miami.

– Jag är glad och hedrad över att få vara med och fira detta banbrytande fartyg, säger Lionel Messi i ett pressmeddelande.

– Icon of the Seas är resultatet av mer än 50 års leverans av minnesvärda semestrar, säger Michael Bayley, vd för Royal Caribbean International och fortsätter:

 – Vi vill att ikonen för Icon ska personifiera allt vad fartyget representerar: mäktigt, banbrytande och i världsklass. Lionel Messi har visat sig vara den perfekta profilen under sina årtionden inom idrotten, och nyligen genom att introducera en ny era av spänning och passion för fotboll i Miami och USA.

Messis nya roll följer det nyligen avslöjade samarbetet mellan Royal Caribbean och Inter Miami CF, där kryssningsrederiet är en av klubbens huvudpartners. Tillsammans står de för att vara ledande inom sitt fält, för brinnande passion och leverans av oförglömliga ögonblick till fans och semesterfirare. Royal Caribbean International och Inter Miami CF kommer tillsammans att fira ankomsten av Icon i nästa fas av partnerskapet. 

Kommentarer är stängda.