Annons:

MSC-bokningar upp 54 procent inför 2024

MSC Cruises låter meddela att bokningstrenden är stark för helåret 2024. Per augusti månad ligger bokade resor med avresa 2024 på hela plus 54 procent bättre i försäljning jämfört med samma period 2023. Detta trots att vi har en fortsatt hög inflation. De resor som visar störst tillväxt är kryssningar från Stockholm, Karibien och Medelhavet, enligt ett pressmeddelande.

”Vi planerar med korta cykler och tar månad för månad som dom kommer. Men överlag, är vi optimistiska för 2024”

”Det senaste från nyhetsfonten säger att inflationen fortsatt alltjämt är hög och att två bidragande faktorer till detta är mat och utlandsresor. Vilket då bekräftas av den starka bokningstrend vi kan redovisa, med avresa under 2024”

Craig Upshall, Qatar Tourism. Claes Tamm, MSC Cruises

”Vi upplever att det fortfarande finns ett uppdämt behov att boka sin semesterresa, post-Covid som man länge har planerat för. Detta i kombinationen med den dåliga sommaren, bidrar nog till detta” säger Claes Tamm, Nordenchef MSC Cruises.

Svårbedömt helår 2024.

”Om kunderna generellt bokade sent inpå avresa under 2023 och tvärtemot 2019, då man bokade tidigt inpå avresa, blir resåret 2024 något svårbedömt. Vi planerar med korta cykler och tar månad för månad som dom kommer. Men överlag, är vi optimistiska för 2024” avslutar Claes Tamm i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.