Annons:

Annons:

BIG Travel och Lufthansa Group ingår NDC-partnerskap

BIG Travel samarbetar med Lufthansa Group för att fortsätta öka tillgängligheten av NDC på den svenska marknaden. - BIG Travels kunder kan nu utnyttja fördelarna som Lufthansa Group’s NDC Smart Offer erbjuder, enligt ett pressmeddelande.

BIG Travel och Lufthansa Group har ingått ett samarbete som kopplar samman en av Sveriges största resebyråer med Lufthansa Groups NDC API.

Som en del i Lufthansa Groups NDC-partnerprogram erbjuds NDC Smart Offer. Det innebär att man får tillgång till Lufthansa Groups mest attraktiva priser, till exempel kampanjpriser och reducerade publika priser. Dessutom kan kunder till BIG Travel nu boka andra produkter och tjänster som till exempel Wi-Fi ombord och access till lounge, direkt vid bokningstillfället. Något som tidigare inte var möjligt.

”Vi tror på och ser stor potential i NDC. Vi förväntar oss att det ska vara en viktig del av vår framtid. Distributionslandskapet förändras, och vi vill vara i framkant i vad vi erbjuder våra kunder, det är därför vi agerar på NDC nu. Vi är glada att kunna erbjuda Lufthansa Groups NDC-innehåll som vi är övertygade kommer att gynna våra kunder”, säger Stig Sjöblom, VD på BIG Travel Sweden.

”Fler och fler resebyråer drar nytta av NDC Smart Offer och vi är väldigt glada att vårt NDC-innehåll nu är tillgängligt i Sverige via vår partner BIG Travel. Gemensamt kan vi fokusera på våra kunder och förbättra resenärens helhetsupplevelse”, säger Gabriel Leupold Senior Director Sales Nordic & Baltic Countries på Lufthansa Group.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
HJÄLP!
Sista ansökningsdag:
16 oktober 2019
Escape Travel söker digital marknadsförare
Sista ansökningsdag:
23 september 2019
Affärsresesäljare Göteborg och Stockholm
Sista ansökningsdag:
9 oktober 2019