Annons:

Annons:

Lufthansa förlänger kostnadsfria ombokningsperioden

Resor kan ombokas gratis till ett nytt resedatum till om med december 2021 skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Lufthansa Group Airlines Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines och Air Dolomiti tillmötesgår sina kunder ytterligare när det gäller ombokningsreglerna. Alla som bokar en flygresa de närmaste veckorna kan göra det utan några bekymmer.
Passagerare som vill ändra sitt resedatum kan göra en engångsbokning gratis för samma rutt och samma reseklass.
Resan kan också skjutas upp till andra hälften av 2021, så att ingenting står i vägen för ett avkopplande sommarlov eller att delta i ett evenemang samma datum nästa år. Det nya resedatumet måste dock vara före den 31 december 2021.
De nya ombokningsreglerna gäller för biljetter bokade till och med 30 juni 2020 och med ett bekräftat resedatum till och med 30 april 2021. Ombokningen måste göras före den ursprungligen planerade resan.
Tidigare var ombokningsreglerna sådana att man måste resa senast 30 april 2021.
Denna period har nu förlängts. Lufthansa Group Airlines svarar alltså på önskan från många kunder att kunna göra sina resplaner mer flexibla på grund av de nuvarande exceptionella omständigheterna.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.