Annons:

AVIAREPS ska ta hand om Air India i Norden

AVIAREPS har utsetts till General Sales Agent (GSA) av Air India i Danmark, Sverige, Norge, Finland och Island, enligt ett pressmeddelande.

Detta partnerskap kommer att hjälpa resenärer från Norden att få bättre tillgång till Air Indias internationella nätverk via Köpenhamn och ansluta smidigt mellan Air Indias partnerflygbolag och Air Indias direktflyg till Indien och vidare.

Marcelo Kaiser, COO AVIAREPS i ett pressmeddelande: ”Vi är verkligen hedrade över utnämningen att representera Air India i Skandinavien, Finland och Island. Vi ser en ökande efterfrågan på direkt anslutning för både fritids- och affärsresenärer mellan Indien och Norden. Våra lokala AVIAREPS-kontor och team i Norden kommer att vara en utmärkt plattform för att marknadsföra Air Indias produkt till de nordiska marknaderna.”

Som en del av Air Indias omstrukturering efter privatisering genomgår Air India betydande förändringar över sina funktioner och organisation. Flygbolaget har börjat ta emot leveranser från sina rekordartade beställningar av nya flygplan. 470 flygplan från Airbus och Boeing, inklusive sitt första Airbus A350-fly med förstklassiga kabinprodukter.

Ett 400 miljoner dollar-program är planerat att starta mitten av 2024 för en komplett renovering av interiören på Air Indias befintliga långdistansflotta. Detta initiativ kommer att innebära stora förändringar med nya säten i varje kabin samt nytt underhållningssystem ombord.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024