Annons:

Anna Bauer tar över som VD för Scandinavian XPO

Anna Bauer, nuvarande director of sales på Scandinavian XPO, tar över vd-posten för Scandinavian XPO. Nu växlar bolaget upp tempot och förbereder arenan inför att världen återgår till ett normalläge, enligt ett pressmeddelande.

Anna har lång erfarenhet av eventbranschen och har ansvarat för bland annat affärsområden inom B2B och galor på Sveriges största arenor. Anna har även varit en drivande kraft i över två år i uppbyggnadsprocessen av Scandinavian XPO.

– Det är väldigt spännande att få bidra till Scandinavian XPO:s utveckling på en ny nivå. Vi är ett starkt och tryggt team som kommer fortsätta att utveckla arenan till Nordens självklara mötesplats. Även om mötesbranschen just nu befinner sig i en djup kris på grund av pandemin ser vi att efterfrågan på stora framtida möten ökar med vaccineringen. Bokningsläget ser bra ut och längtan efter att ses är stor, säger Anna Bauer nytillträdd vd, Scandinavian XPO i ett pressmeddelande.

– Vi är otroligt glada över att Anna har valt att axla rollen som vd. Med hennes långa erfarenhet inom branschen, enorma säljfokus och höga förmåga att förstå kunden kommer Anna att lyfta arenan med ny kraft till nästa nivå, säger Dieter Sand vd, Arlandastad Holding.

Efter nästan tre år lämnar nuvarande vd Staffan Littmarck. Under perioden har verksamheten och lokalerna byggts upp från grunden – från väggar och golv till organisation.

– Det har varit tre fantastiska år där vi började från noll. Idag har vi en organisation med otroligt erfarna och kreativa medarbetare. Vi har tillsammans skapat en arena som vi kan känna oss stolta över att erbjuda våra kunder, säger Staffan Littmarck.

– Staffan har gjort ett fantastiskt jobb med att bygga upp Scandinavian XPO till ett bolag som har förutsättningarna att fortsätta växa och bli mötesbranschens självklara val. Men när bolaget är på väg in i en ny fas med fokus på att omsätta strategier till verklighet är det dags att förstärka säljfokus, avslutar Dieter Sand vd, Arlandastad Holding.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024