Annons:

Anne Torjussen är kulinarisk ledare på Sånga-Säby

Med nytt koncept där det moderna lantlivet delar fokus med mat och dryck öppnar Sånga upp efter en stor ombyggnation. Nu rekryteras Anne Torjussen som kulinarisk ledare för att utveckla och ansvara för restaurangkonceptet och matupplevelsen på Sånga, enligt ett pressmeddelande.

Den 6 september öppnar Sånga-Säby Hotell & Konferens upp dörrarna till en destination på Ekerö. Med elementen skogen, jorden, vattnet och djuren som grund vill man erbjuda sina gäster oförglömliga upplevelser. Strax efter påsk började Anne Torjussen som med sin gedigna erfarenhet ska lyfta Sångas matupplevelse till högre höjder både ett och två snäpp. 

– Sånga har ett fantastiskt tänk kring hållbarhet och hur närproducerade råvaror ska förädlas. Att kunna bygga menyn med ingredienser hämtade utanför fönstret, och förhöja smakerna är något jag verkligen ser fram emot, säger Anne i ett pressmeddelande.   

Närmast kommer Anne från boutiquehotellet Hotel Frantz där hon i rollen som Food & Beverage Manager startade upp restaurangen när hotellet öppnade 2019. När hon lämnade så var det rankat som Stockholms näst bästa hotell på Tripadvisor. Hennes tidigare titlar inkluderar kökschef och matstylist på bland annat Sturebadet, Urban Deli och Renée Voltaire. 

– Den svenska råvaran är vår stolthet, det är alltid den vi lyfter fram och återkommer till. 

Anne kommer skapa måltidsupplevelser som sätter Sångas nya restaurang på kartan av självklara destinationer i Mälardalen, avslutar Calle Glaumann, VD på Sånga.

Kommentarer är stängda.