Annons:

Annons:

Missa inte Travel News Market

Den 9 november är det åter dags för Travel News stora branschevent Travel News Market. Det blir en heldag på Stockholm Waterfront Congress Centre mitt i huvudstaden.

Under en av den snöigaste novemberdagarna i fjol arrangerade Travel News den första upplagan av Travel News Market i Friends Arena i Solna. Ovädret kunde dock varken  skrämma bort besökarna eller utställare och det nya branscheventet blev en fullbokad succé.

För att kunna möta den stora efterfrågan flyttas därför Travel News Market i år till dubbelt så stora lokaler i Stockholm Waterfront Hotel mitt i Stockholm.

– Responsen i fjol var över förväntan. Det visade sig att resebranschen efterfrågade ett forum som samlar oss för möten och affärer. Därför växer Travel News Market i år och vi kör en heldag mellan klockan 10 och 17 i en större lokal, säger projektledaren Andréas Näsman.

SNABBFAKTA TRAVEL NEWS MARKET
– Tid: 9 november mellan klockan 10 och 17.
– Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre i centrala Stockholm.
– Utställare kan precis som i fjol hyra ståbord. Nytt för i år är att det även går att hyra golvyta och bygga egen monter eller beställa Travel News standardmonter.
– Vi öppnar en mobilwebb där man kan se mässplanen och förboka möten.
– På kvällen har vi hyrt hela Café Opera tillsammans med Flight Club. Fri entré för alla utställare och mässbesökare.
– Cirka 40 utställare är redan klara. Utställare anmäler sig här.

Travel News Market är gratis för besökare. Anmälan öppnar inom kort.

Kommentarer är stängda.

Detur söker Nordic Sales Director
Sista ansökningsdag:
26 februari 2020