Annons:

Annons:

Missa inte Travel News Market – boka nu!

Vill du träffa hela världen? Då är det hög tid att anmäla sig till Travel News Market den 9 november på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Den 9 november är det dags för årets stora branschmässa Travel News Market på Stockholm Waterfront Congress Centre i centrala huvudstaden. Med utställare från hela världen är detta en unik möjlighet för den skandinaviska reseindustrin att göra affärer, knyta nya kontakter och vårda gamla.

– Vi har i dagsläget 130 utställande företag och destinationer, vilket redan är fler än än vad vi hade i fjol. Och det är ju fortfarande en och en halv månad kvar så det kommer att bli fler, det kan jag lova, säger Andréas Näsman, projektledare för Travel News Market, och fortsätter:
– Travel News Market är gratis för besökare, men man måste registrera sig på vår hemsida. Den som vill vara säker på att få en biljett bör inte vänta med att anmäla sig.

Nytt för i år är att Travel News Market är en heldag mellan 10 och 17, att utställare förutom att hyra ståbord också kan bygga sin egen monter samt att Travel News tillhandahåller en plattform där utställare och besökare kan boka möten.

En annan nyhet är seminariescenen, Speakers Corner, där man kan boka tid och göra sin röst hörd. Enda kravet är att man pratar om hållbarhet.

Robert Hallin, vice ordföranade Pata:
– Travel News Market 2016 var en mycket positiv överraskning. Med tanke på den fantastiska uppslutningen ute i Solna, trots den värsta snöstormen dagen innan, känns det som om Travel News Market var ett länge efterlängtat event. I år när man har fått mer funktionella lokaler mitt i Stockholm kommer säkert succén att upprepas om inte överträffas. Ser mycket framemot att delta.

Besökare anmäler sig gratis här.
Utställare anmäler sig här.

SNABBFAKTA TRAVEL NEWS MARKET
– Tid: 9 november mellan klockan 10 och 17.
– Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre i centrala Stockholm.
– Utställare kan precis som i fjol hyra ståbord. Nytt för i år är att det även går att hyra golvyta och bygga egen monter eller beställa Travel News standardmonter.
– På kvällen blir det branschfest på Café Opera tillsammans med Flight Club och Air France/KLM och Dominikanska republikens turistbyrå.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.