Annons:

Missa inte Travel News Market – Flight Club gör comeback

Intresset är stort för Travel News Market som äger rum den 9 november på Stockholm Waterfront Congress Centre. Bland utställarna märks bland andra Air France-KLM och Dominikanska republikens turistbyrå, som tillsammans arrangerar populära Flight Club på kvällen.

Den 9 november är det dags för årets stora branschmässa Travel News Market på Stockholm Waterfront Congress Centre i centrala huvudstaden. Bland utställarna märks bland annat Air France-KLM.

– Vi letar hela tiden nya möjligheter att träffa agenter och destinationer. Travel News Market är en perfekt mötesplats för oss. Vi är mycket nöjda med mässan i fjol och tvekade därför inte att komma tillbaka i år, säger Gérald Amoudruz, sales manager för Air France-KLM i Sverige.

Efter Travel News Market fortsätter dagen och kvällen på Café Opera där Air France-KLM väcker liv i sitt populära after work-koncept ”Flight Club”, nu tillsammans med Dominikanska republiken.

– Vi hade Flight Club på TUR-mässan och tyckte att det var perfekt att dra igång konceptet igen i samband med Travel News Market, säger Gérald Amoudruz som startade Flight Club för tio år sedan.

Inbjudan till Flight Club skickas i dagarna ut till alla registrerade utställare och besökare. Först till kvarn gäller.

SNABBFAKTA TRAVEL NEWS MARKET

– Tid: 9 november, klockan 10–17.
– Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre i centrala Stockholm.
– Utställare kan precis som i fjol hyra ståbord. Nytt för i år är att det även går att hyra golvyta och bygga egen monter eller beställa Travel News standardmonter.
– Det kommer att finnas en Speakers corner
– På kvällen blir det branschfest på Café Opera tillsammans med Flight Club och Air France-KLM och Dominikanska republikens turistbyrå. Festen pågår mellan 19 och 01.

Besökare anmäler sig gratis här.
Utställare anmäler sig här.

Här är alla utställare i dagsläget.

Kommentarer är stängda.