Annons:

Missa inte Travel News Market – Flight Club gör comeback

Intresset är stort för Travel News Market som äger rum den 9 november på Stockholm Waterfront Congress Centre mitt i huvudstaden. En av utställarna är Air France/KLM som arrangerar sitt populära AW-koncept Flight Club i samband med eventet.

I fjol arrangerade Travel News den första upplagan av Travel News Market i Friends Arena i Solna. Intresset var stort och för att kunna möta den stora efterfrågan flyttas därför Travel News Market i år till dubbelt så stora lokaler i Stockholm Waterfront Hotel mitt i Stockholm. Det blir en heldag mellan klockan 10 och 17.

Bland utställarna märks bland annat Air France/KLM som var med även i fjol.
– Vi letar hela tiden nya möjligheter att träffa agenter och destinationer. Travel News Market är en perfekt mötesplats för oss. Vi är mycket nöjda med mässan i fjol och tvekade därför inte att komma tillbaka i år, säger Gérald Amoudruz, sales manager för Air France-KLM i Sverige.

Efter Travel News Market fortsätter dagen på Café Opera där Air France/KLM  arrangerar sitt populära after work-koncept ”Flight Club”.

– Vi hade Flight Club på TUR-mässan och tyckte att det var perfekt att dra igång konceptet igen i samband med Travel News Market, säger Gérald Amoudruz.

SNABBFAKTA TRAVEL NEWS MARKET
– Tid: 9 november mellan klockan 10 och 17.
– Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre i centrala Stockholm.
– Utställare kan precis som i fjol hyra ståbord. Nytt för i år är att det även går att hyra golvyta och bygga egen monter eller beställa Travel News standardmonter.
– Vi öppnar en mobilwebb där man kan se mässplanen och förboka möten.
– På kvällen har vi hyrt hela Café Opera tillsammans med Flight Club. Fri entré för alla utställare och mässbesökare.
– Cirka 40 utställare är redan klara. Utställare anmäler sig här.

Travel News Market är gratis för besökare. Anmälan öppnar inom kort.

En kommentar

  1. Uffe: Bra uppstyrt direktören!