Annons:

Niclas Cronemyr till Bokningsbolaget

Niclas Cronemyr har tillträtt som business event manager på Bokningsbolaget. "Nu kommer vi kunna addera större värden till kunden", säger företagets vd i en kommentar.

Bokningsbolaget har under vintern tecknat flera stora företagsavtal för möten och events. Därför stärker företaget nu sin kompetens genom att rekrytera Niclas Cronemyr som business event manager. Cronemyr, som är ett känt namn inom mötesindustrin, har tidigare bland annat varit delägare i eventbyrå Imagine.

– Jag är stolt över den här rekryteringen. Det innebär en förflyttning av våra tjänster. Vi kommer att fortsätta vara marknadsledande inom konferenser men från och med nu kommer vi dessutom kunna addera större värden till kunden, säger Leif Bergström, vd, Bokningsbolaget i en kommentar.

”Förflyttningen av tjänster” innebär enligt Bokningsolaget bland annat ett intimare samarbete och partnerskap med företagen.

– Vår uppgift är att hjälpa kunderna att bli mer lönsamma. Ett redskap för att nå dit är möten och events med syfte att motivera personal, skapa lojala kunder och stärka varumärket, säger Niclas Cronemyr.
.

Kommentarer är stängda.