Annons:

Quality Hotel i nytt samarbete med den europeiska karaokejätten Singa

Hotellkedjan Quality Hotel har ingått ett nytt samarbete med företaget Singa. Tillsammans erbjuder man upplevelser i privata karaokerum på utvalda hotell i Sverige. Erbjudandet är tajmat med den svenska schlageryran som drar igång i februari, enligt ett pressmeddelande.

Med start den 6 februari fram till den 13 mars kommer utvalda Quality Hotel i Sverige erbjuda särskilda karaokerum. I rummen får gästerna tillgång till karaokeutrustning och företaget Singas katalog på över 80 000 låtar. Rummen som erbjuds anpassas utifrån myndigheternas maxtak på antal gäster.

– Vi märker att folk börjar få slut på ideer om vad man som familj eller nära vänkrets kan sysselsätta sig med när det varje vecka kommer nya och förändrade restriktioner från myndigheterna. Tillsammans med Singa har vi därför tagit fram ett koncept som både erbjuder människor någonting nytt och roligt att göra tillsammans men som samtidigt är i linje med vad som är tryggt och säkert att göra, säger Susanna Ståhl, Director of Operation, Quality Hotel i ett pressmeddelande.

Förutom ett eget och privat rum med karaokeutrustning så kan gästerna beställa mat, dryck och karaoke-kit till sina rum. Allt för att erbjuda en upplevelse där gästerna kan känna sig trygga men samtidigt få en helhetsupplevelse som förhöjer en vardag präglad av hemmakontor och inställda fritidsaktiviteter för barnen.

– Till följd av den globala kris vi är mitt uppe i så har olika branscher utmanats till att snabbt skapa säkra men kreativa lösningar som erbjuder människor nöje och underhållning. På Singa har vi märkt detta tydligt då efterfrågan på våra tjänster fördubblats under 2020. Tillsammans med Quality Hotel så erbjuder vi nu en unik karaoke- och schlagerupplevelse i en säker omgivning, säger på Jens Andersen, marknadschef på Singa i ett pressmeddelande.

Konceptet som nu lanseras ger familjer och mindre nära sällskap möjligheten att hyra ett privat karaokerum på sitt närmsta Quality Hotel i Sverige till ett pris på 100 kronor per timme. Till rummet kan sällskapet sedan beställa mat och dryck samt ett särskilt karaoke-kit som bidrar till att förhöja upplevelsen.

Antalet personer, dryckestider och så vidare regleras av myndigheternas rekommendationer.

Kommentarer är stängda.