Annons:

Annons:

Kastrups nya konferenshangar med plats för 2100 personer

Sara Lindgren har rekryterats som Director of Congress, Meeting & Events på Copenhagen Airport. Sara återvänder till Nordic Choice Group efter sju år i BC Hospitality Group. Med en lång och bred erfarenhet kommer Sara nu att ansvara för Clarion Hotel Copenhagen Airport nya kongresscenter "The Hangar", som öppnar i augusti 2020. Hangaren tar över 2100 gäster och kommer bli en av Köpenhamns största kongresscenter, enligt ett pressmeddelande.

–  Jag började min resa på Nordic Choice Hotels 2002 som receptionist. Det ska bli riktigt spännande att återvända till koncernen och Clarion Hotel. Jag känner äntligen att jag har landat drömjobbet och jag ser fram emot att öppna hangaren så att vi kan ta emot våra nya konferensgäster, säger Sara Lindgren. 

Då det är ett tag till öppning av det nya kongresscentret arbetar Sara och hennes team med den ordinarie driften av konferenser. Med sitt centrala läge ligger Clarion Hotel Copenhagen Airport precis vid terminal tre på flygplatsen vilket innebär att hotellet oftast är fullbelagt med både hotellgäster och konferensgäster året runt. I och med nyöppningen av The Hangar kommer man att kunna ta emot ytterligare 2100 konferensgäster. 

– Vi har redan reservationer bokade till “Hangaren” vilket innebär att vi redan är i full gång med att planera inför öppningen nästa år. För att kunna ta emot gäster och planera event i denna skala behöver logistiken sitta på plats. Med ett starkt team och en driven ledare kommer vi bli en av Köpenhamns viktigaste kongresscenter. Vi har en spännande resa framför oss och med Sara på plats så kommer vi att skapa det ultimata kongresscentret, Säger Jesper Olesen, General Manager på Clarion Hotel Copenhagen Airport. 

Sara kommer även att ansvara för de befintliga mötesrum och kongresscenter som finns på Hotellet och i Terminal 3 i dagsläget. Sara startade sin nya anställning den 12 Augusti i år. 

Om: Sara Lindgren 

Ålder: 40 år
Familj: Två barn
Bor: Dragør, Danmark

Titel: Director of Congress, Meetings & Events på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Baggrund: 

Sara är född i Göteborg, uppvuxen i Växjö men bor sedan många år i Danmark där hon har arbetat inom serviceindustrin i över tjugo år. Hon har lyckat med att kunna skräddarsy sitt eget drömjobb och i och med den nya Hangaren i Köpenhamn har hon nu landat drömjobbet på Clarion Hotel igen. Privat är Sara mor till två barn, älskar att resa och håller varje år semester i Sverige – vandring på sommeren og skidåkning på vintern, hon planerar även att springa sitt första maraton under nästa år. 

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.