Annons:

Magnus Östlund ny direktör på Comfort Hotel Göteborg

32-årige Magnus Östlund har jobbat inom Nordic Choice Hotels sedan 15 år tillbaka. Nu tar han sig nu an rollen som hotelldirektör på populära Comfort Hotel Göteborg.

Magnus Östlund gjorde sin första dag på Comfort Hotel Göteborg 17 juni, men har innan dess haft en lång historia inom Nordic Choice Hotels. De senaste åren har Magnus bland annat arbetat som hotelldirektör på Quality Hotel Park i Södertälje och Project & Pre-Opening Manager för Quality Hotel-satsningarna The Box, The Mill och The Weaver.

En av många anledningar till varför Magnus sökte sig till Comfort Hotel är hotellkedjans fokus på att det ska vara enkelt och avslappnat för gästerna, det stora miljötänket och kombinationen av ett centralt läge till ett plånboksvänligt pris. Dessutom lockade Comfort Hotels rebelliska approach, där viljan att sticka ut och testa nya saker ligger i hotellkedjans DNA.

– Det känns otroligt bra att kliva in som hotelldirektör på Comfort Hotel Göteborg – ett välskött hotell i hjärtat av Göteborgs nya knutpunkt Stenpiren. Jag har alltid haft ett gott öga för just det här hotellet, dels på grund av det klockrena läget men också för hotellets tillhörande restaurang OGBG och takbar TaKeT som bjuder på en härlig upplevelse oavsett om man är gäst på hotellet eller en lokal göteborgare. Jag tror starkt på Comfort Hotels olika koncept och har som mål att synliggöra varumärket mer på destinationen och sikta mot ännu högre höjder tillsammans med mitt team, säger Magnus Östlund, ny hotelldirektör på Comfort Hotel Göteborg.

Comfort Hotels Senior Vice President Anna Spjuth är nöjd med rekryteringen av Magnus och menar att han är Comfort Hotel Göteborgs perfekta match.

– Magnus har en bred och gedigen erfarenhet inom hotell i kombination med ett modernt ledarskap, nyfikenhet och driv. Dessa egenskaper, tillsammans med hans genuina kärlek för hotelldrift, är något vi värderar högt på Comfort Hotel. Magnus och hans team har spännande planer på hur hotellet ska utvecklas framöver, något jag ser fram emot att följa, säger Anna Spjuth, Senior Vice President på Comfort Hotel.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024