Annons:

Maria Tallén är ny hotelldirektör till Clarion Hotel Winn i Gävle

Den första september blir det direktörsskifte på Stadens Hotell i Gävle. Den nya direktören heter Maria Tallén och lämnar närmast ett framgångsrikt hotell i Haninge där hon bl.a. tillsammans med sitt team fått pris för Quality Hotel of the year 2018. Nu står hon ödmjuk inför sin nya uppgift – att vidareutveckla Clarion Hotel Winn i Gävle, enligt ett pressmeddelande.

Maria Tallén tar över rodret på Gävlehotellet den första september när nuvarande hotelldirektören Mikael Junger lämnar över efter 24 år på plats.

-Jag känner mig enormt förväntansfull, glad och stolt över att få möjlighet att tillsammans med vårt grymma gäng i Gävle skapa nya Magic Moments för våra gäster och för oss själva.
Att få förtroendet att ta över ett av Winns finaste hotell efter självaste Mikael Junger kunde jag aldrig drömma om när jag för 12 år sedan anställdes inom Winn Hotel Group, säger Maria Tallén.

Marias styrka är att leda sitt team till goda resultat, detta tillsammans med hennes bakgrund från försäljning och som driven och målinriktad direktör är erfarenheter som visat sig vara framgångsrika.

– Maria har visat att hon är en stark och omtyckt ledare med tydlig målbild. Vi är mycket glada att hon tackat ja till tjänsten som direktör på Clarion Winn i Gävle, ett mycket viktigt hotell för vår koncern, säger Sam Holmberg, Chief Operating Officer på Winn Hotel Group.

Ny tjänst och nytt hotell innebär också en ny stad, Gävle. För Maria Tallen är detta något hon ser mycket fram emot.

– Tillsammans ska vi fortsätta att utveckla hotellet för att även i framtiden vara en attraktiv, härlig arbetsplats, eftersökt samarbetspartner och det självklara valet av hotell i Gävle. Jag kommer lägligt in i bilden nu när vi fått nyrenoverade hotellrum och dessutom planerar vi att bygga ytterligare rum för att bemöta den ökade efterfrågan. Gävle är en sådan fantastiskt fin stad och dessutom hemort för vårt moderbolag Winn Hotel Group. Jag ser fram emot att lära känna näringslivet och bygga nätverk med nya kontakter, avslutar Maria.

En kommentar

  1. Tinna Nilsson: Maria - har du jobbat i Varkiza??/Mvh Tinna
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024