Annons:

Nu har Clarion öppnat i Sundsvall

Idag öppnar nya Clarion Hotel® Sundsvall upp sina portar. Destinationshotellet blir ett nytt landmärke i stadssiluetten som är beläget längs med Selångersån på Norrmalm, en ny toppmodern stadsdel som växer fram i Sundsvall, enligt ett pressmeddelande.

Hotellet har ambitionen att bli en självklar och pulserande mötesplats för såväl Sundsvallsbor, hotellgäster och tillresta. Med en city-spa club, en Roof Top Restaurang signerad Marcus Samuelsson, Skybar, 270 hotellrum, Clarion Living Room samt en delbar bankett som rymmer runt 400 personer och 12 varierande mötesrum blir hotellet unikt i såväl staden som destinationen.

– Clarion Hotel Sundsvall är en investering och satsning som betyder mycket för oss i Sundsvall. I stadsvisionen har vi målbilden att till vara Sundsvalls vattennära läge och knyta staden närmare vattnet. Vi har genom åren tagit flera steg för att nå dit. Rustat upp kajerna, skapat grön- och aktivitetsområden och genom Clarion Hotels öppning så ser vi nu hur ytterligare en pusselbit faller på plats för att visionen ska bli verklighet, säger Bodil Hansson, Kommunstyrelsens ordförande, Sundsvalls kommun i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Flygansvarig på MSC Cruises
Sista ansökningsdag:
17 oktober 2022
Västindienspecialisten söker en travel consultant
Sista ansökningsdag:
22 oktober 2022
Stromma söker Coordinator till Business Support
Sista ansökningsdag:
11 oktober 2022