Annons:

Annons:

Ving och Nordic Choice lanserar semester i Sverige i sommar

I väntan på att barnfamiljer ska kunna resa utomlands till Vings populära familjehotell Sunwing Family Resorts så får de populära maskotarna Lollo & Bernie komma till Sverige istället. Nu lanserar Ving i samarbete med Nordic Choice en ny satsning där Lollo & Bernie kommer att finnas på tre utvalda hotell i Stockholm, Göteborg och Malmö i sommar. På plats erbjuds efterlängtade aktiviteter för de allra minsta med barnklubb och Teen Lounge för de lite äldre barnen, enligt ett pressmeddelande.

–  Vi är otroligt glada och stolta över det här samarbetet där vi slår ihop det bästa av två världar – våra fina hotell och Vings oerhört populära maskotar. Målsättningen med samarbetet har varit att rädda barnens sommar och så länge barnfamiljerna inte kan åka till Vings destinationer ute i världen så får Lollo & Bernie komma hit. Jag tror dessutom att det är fler än barnen som kommer att glädjas åt detta för när de här två figurerna kommer in i ett rum så går det inte att låta bli att bli glad. Jag tror att vi alla behöver en rejäl dos av Lollo & Bernie denna sommar, säger Katalin Paldeak Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels i ett pressmeddelande.

– Varje år träffar tiotusentals barn Lollo & Bernie ute på våra hotell där de bjuder på mycket lek, bus och dans. Barnens favoriter är även omåttligt populära på Youtube där deras dans har drygt 38 miljoner visningar. Vi vet att det är många barn som ser fram emot att få hänga med Lollo & Bernie igen. Därför känns det väldigt roligt att barnen nu kan träffa våra omtyckta maskotar på hemmaplan. Givetvis genomförs alla aktiviteter i enlighet med myndigheternas riktlinjer, säger Fredrik Henriksson, Kommunikationschef Ving.

Upplägget:
Under perioden 26 juni-26 juli 2020 erbjuds en paketlösningar på två, tre eller fem nätter i familjerum för två vuxna och två barn på Nordic Choice Hotels. I paketet ingår bland annat halvpension. De aktuella hotellen i Sverige är Quality Hotel Friends i Stockholm, Quality Hotel 11 i Göteborg och Quality Hotel View i Malmö.

12 kommentarer

 1. Jarl Pettersson, Gnesta: 🤙👏👏👏👏
 2. Genomtänkt PR jippo.: Intressanta hotellval för en liten barnsemester. Blir nog en fantastisk upplevelse.
 3. Liselott: Förstår att Apollo och Ving nu för allt de kan för att få in några pengar alls i sommar. Dock hoppas jag att fler vill semestra lokalt och småskaligt framöver. Det är framförallt i mindre autentiska verksamheter utspridda från stad till landsbygd och fjäll som den genuina svenska kulturen och historien finns att värna ❤
 4. Lars: Ving kommer gå i konkurs garanterat oavsett. Korkat koncept, Covid viruset trivs bra på hemmaplan med...
 5. Madde: En familj på 2 vuxna och 4 barn får ALDIG bra erbjudande! Annars hade viunnat oss!
 6. Johanna: Härligt nytänkande. Heja heja
 7. Åsa Kramér: Älskar barn, men då vet man att man inte ska bo på dessa hotell i sommar. Undrar om Ving planerar för ett Sunprime-koncept för vuxna också?
 8. Maja: Jag tycker att alla initiativ utom att sätta sig på arslet och ge upp är bra !!! Heja,heja till dem som kan se nya möjligheter under rådande svårigheter!!!
 9. Tältsemester: Åsa Kramer. Varför inte tält ? Det vore väl en bra ide för Dig, eller ? Så slipper Du konfronteras med människor.
 10. Mattias: @ "Tältsemester" Tycker att ditt inlägg var av en väldigt negativ ton. Det handlar väl inte om att konfronteras med människor eller ej. Jag tillhör också en utav dem som inte skulle välja något utav dessa hotell. Inte för att jag ogillar barn-tvärtom. Men då jag är på semester så vill jag att barn ska LYSA MED SIN FRÅNVARO på hotellet jag bor på. Och då är jag glad att koncept som Sunprime finns för oss. Sen om du kanske trivs på hotell med barnskrik och allmänt stök får väl det stå för dig. Men att hänvisa oss som föredrar hotell utan barn till tältsemester är bara löjligt.
 11. Louise: Toppen 🤗💓👍 Barnen ser fram emot att få träffa Lollo & Bernie
 12. Jay: Spännande val av hotell. Känns som väldigt mycket nytänkande med Stockholm, Göteborg och Malmö också...

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.