Annons:

Annons:

Norwegian gör förändringar i vinterprogrammet

Sverige tappar flera linjer när Norwegian gör en rejält översyn av flygprogrammet. Men det kompenseras till del av att några vinterdestinationer återkommer, skriver Flygtorget.se. Artikeln har uppdaterats med nya uppgifter från Norwegian.

I det kommande flygprogrammet som träder i kraft den 27 oktober märks det tydlig: neddragningar på många håll i det europeiska linjenätet. Bland annat på Gatwick reduceras långlinjetrafiken på de flesta av destinationerna, oftast från daglig till fem dagar i veckan. Trafiken till Las Vegas försvinner helt skriver Flygtorget.se.
Även i Norden sker en neddragning när ett antal linjer från några av de flygplatser som Norwegian trafikerar gör uppehåll eller försvinner helt. För Sveriges vidkommande försvinner några linjer när vinterprogrammet träder i kraft:
Försvinner:
Göteborg – Prag
Stockholm – Agadir
Stockholm – Funchal
Stockholm – Milan Malpensa
Stockholm – Reykjavik
Följande linjer ändras:
Stockholm – Barcelona får minskad kapacitet.
Stockholm  – Paris flyttas till  CDG
Stockholm – Bergen pausar, men återkommer till våren.

En kommentar

  1. Torsten Pettersson: Mycket klokt beslut ! Inte bara miljötänk utan det måste bli lönsamhet ! Öka i stället under vissa perioder på alla sträckor. Satsa extra på Málaga där det finns kundunderlag ! Lycka till ! Norwegian kund 👍 Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020