Annons:

Annons:

Norwegian höjer priset när strejk hotar SAS

Norska lågprisflygbolaget Norwegian har höjt biljettpriserna på flera sträckor och slopat möjligheten att få pengarna tillbaka om man avbokar sin resa, skriver Dagens Næringsliv. Ändringarna gäller biljetter från fredag till måndag och orsaken är det strejkhot som ärkerivalen SAS står inför i Norge, Danmark och Sverige.

Informationschef Lasse Sandaker-Nilsen säger till Dagens Næringsliv att Norwegian inte vill fungera som en resegaranti för SAS. Inför tidigare strejker har SAS-resenärer köpt så kallade flex-biljetter men avbokat så fort strejkhotet är avblåst, menar Sandaker-Nilsen.

– Då sitter vi med tomma stolar, förlorade intäkter och arga kunder som inte får plats, säger han till den norska tidningen.

En kommentar

  1. Jervejint: Helt rätt av DY att stoppa återbetalning. Lagt kort ligger. Det skall kosta för SK att strejkvarsla. I förlängningen det kanske får piloterna på SK att överväga deras stridsåtgärder framgent. När man biter den hand som göder en. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019