Annons:

Annons:

Norwegian ökar trafiken till Krabi i vinter

Svenskar resenärers intresse för att resa till Thailand växer och för att möta den stora efterfrågan utökar Norwegian antalet avgångar till populära Krabi ifrån två till tre avgångar i veckan från mitten av december till mitten av januari.

Det var förra året som Norwegian lanserade direktflyg till Krabi från Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Den nya linjen är så populär att det nu blir fler avgångar från Stockholm. Förutom Krabi så flyger Norwegian direkt till Bangkok flera gånger i veckan från Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

– Vi ökar antalet avgångar till Krabi från två till tre gånger i veckan under hela julen (16 december – 20 januari). Detta eftersom vi märker av ett stort intresse och en stor efterfrågan på resor till Thailand och framför allt Krabi under julen. Thailands turistnäring arbetar aktivt för ett mer hållbart resande med minskad användning av plast och onödig vattenförbrukning, närodlad och ekologisk mat etc,  vilket vi är mycket positivt inställda till. Och genom att flyga direkt till Krabi med Norwegian moderna, bränsleeffektiva och miljöanpassade flygplan med betydligt lägre utsläpp än branschgenomsnittet så blir även flygresan dit mer hållbar. Dessutom, med den dyra dollarn och euron är det mer prisvärt att resa till Thailand där man får mycket mer för pengarna, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegian går att alltså rakt emot Thai Airways som tidigare aviserade att de ställer in Phuketflygen från Arlanda. Deras argument var att efterfrågan på flyglinjerna inte har varit densamma som tidigare år.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020