Annons:

Annons:

Norwegian Reward firar 10 millioner medlemmar – tre nya medlemmar i minuten

Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, firar 10 miljoner medlemmar globalt. Under 2019 har lojalitetsprogrammet fått fler än tre nya medlemmar i minuten, enligt ett pressmeddelande.

Norwegian Reward har nu över 10 miljoner medlemmar och fortsätter att växa med cirka 5000 nya medlemmar varje dag. Det är framför allt Norwegian Rewards expansion i USA, Spanien och Storbritannien som har bidragit till det kraftigt ökande antalet medlemmar. I Sverige har Norwegian Reward över 1,4 miljoner medlemmar.

 –Att vi nu har över 10 miljoner medlemmar är stort. Det är extra glädjande att vi växer så kraftigt i USA som blir en allt viktigare marknad. Lojala kunder är viktigt både för Norwegian och Reward och vi är glada över att så många Rewardmedlemmar ser fördelarna med att tjäna CashPoints. Vi fortsätter att erbjuda kunderna marknadens bästa lojalitetsprogram och ge dem ännu fler och bättre möjligheter att tjäna CashPoints, säger Brede Huse, chef för Norwegian Reward.

Sedan 2007 har Norwegian Reward fått nio utmärkelser, bland annat ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” tre år i rad vid det prestigefulla Freddie Awards.

Norwegian Reward introducerar regelbundet nya fördelar och nya möjligheter att tjäna CashPoints. Med ett antal externa partners kan man tjäna CashPoints när man till exempel beställer hotell, hyrbil, guidade turer och bokar flygplatslounge.

Efter att de nya medlemsförmånerna «Rewards» introducerades 2016 har cirka en miljon medlemmar uppnått minst en «Reward» som till exempel genererar gratis bagage, platsreservation eller Fast Track under 12 månader.


Om Norwegian Reward
Medlemmar samlar CashPoints när de reser med Norwegian och när de använder de tjänster som erbjuds av bolagets många samarbetspartners. Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian eller köper något hos en av bolagets Norwegian Reward partners, får man CashPoints som man kan använda för att köpa flygbiljetter, Fast Track, platsreservation, bagage eller ändring av biljett. Medlemmar som flyger ofta får även en extra fördel för var sjätte resa. Man kan även koppla Norwegian Reward till ett Bank Norwegian kreditkort som är gratis och därmed få poäng på allt man handlar. Med Norwegian Reward får man även tillgång till en rad andra fördelar som rabatter och extra CashPoints vid beställning av hyrbil, hotell och andra tjänster. Bonusprogrammet är helt kostnadsfritt.

Kommentarer är stängda.

Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.