Annons:

Annons:

Han lämnar Clarion för The Steam Hotel

Kai Pasma blir vd för The Steam Hotel i Västerås, som öppnar i augusti nästa år. Därmed lämnar han Clarion Hotel Sign efter mindre än ett år.

En hemvändare, det blir Västeråsaren Kai Pasma när han nu axlar vd-rollen för The Steam Hotel. Han blir också delägare.

– Jag ser verkligen fram emot att sätta The Steam Hotel på kartan och givetvis att få fler personer att upptäcka destinationen Västerås. Jag har valt att bli delägare i hotellet, för jag har en så stark övertygelse om att detta är något som Västerås behöver och som kommer att lyckas, säger Kai Pasma i ett pressmeddelande.

Hotellet ligger i det före detta ångkraftverket vid Mälaren och intill äventyrsbadet Kokpunkten. Det blir 18 våningar, 230 rum, två restauranger och ett spa när hotellet öppnar i augusti 2017.

Närmast kommer Kai Pasma från Clarion Hotel Sign i Stockholm, där han för knappt ett år sedan började som vd.

The Steam Hotel ska drivas av Ess Group.

– För oss är det ett gott tecken när vi lyckas rekrytera från branschens stora aktörer, det betyder mycket för oss. Vi har alltid som mål att vara en attraktiv arbetsgivare – och när Kai väljer oss känns det som att vi lyckats,  säger Jonas Stenberg, vd och en av grundarna av Ess Group.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019