Annons:

Annons:

Han lämnar Clarion för The Steam Hotel

Kai Pasma blir vd för The Steam Hotel i Västerås, som öppnar i augusti nästa år. Därmed lämnar han Clarion Hotel Sign efter mindre än ett år.

En hemvändare, det blir Västeråsaren Kai Pasma när han nu axlar vd-rollen för The Steam Hotel. Han blir också delägare.

– Jag ser verkligen fram emot att sätta The Steam Hotel på kartan och givetvis att få fler personer att upptäcka destinationen Västerås. Jag har valt att bli delägare i hotellet, för jag har en så stark övertygelse om att detta är något som Västerås behöver och som kommer att lyckas, säger Kai Pasma i ett pressmeddelande.

Hotellet ligger i det före detta ångkraftverket vid Mälaren och intill äventyrsbadet Kokpunkten. Det blir 18 våningar, 230 rum, två restauranger och ett spa när hotellet öppnar i augusti 2017.

Närmast kommer Kai Pasma från Clarion Hotel Sign i Stockholm, där han för knappt ett år sedan började som vd.

The Steam Hotel ska drivas av Ess Group.

– För oss är det ett gott tecken när vi lyckas rekrytera från branschens stora aktörer, det betyder mycket för oss. Vi har alltid som mål att vara en attraktiv arbetsgivare – och när Kai väljer oss känns det som att vi lyckats,  säger Jonas Stenberg, vd och en av grundarna av Ess Group.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.