Annons:

Annons:

Äntligen – här är Travel News Market The Party

Självfallet blir det en stor fest på kvällen efter Travel News Market den 11 november. - Vi är överlyckliga att presentera mer än 120 utställare, 6-700 besökare och redan 1 200 förbokade möten. Och nu en värdig avslutning på reseindustrins stora dag, säger Nils Norberg vd på Travel News.

Travel News Market The Party börjar kl 18:30 och blir på nyöppnade eventlokalen The Hub på Sveavägen 10. Stureplansgruppens senaste tillskott, en magiskt cool och unik eventlokal.

För 245 kronor (24 euro) får du entré, garderob, buffémiddag, ett glas vin eller öl, DJ och en hejdundrande fest! 

Efter mässans stängning så finns möjlighet att ta ett glas i Travel News Market Café innan ni beger er till festligheterna på Sergel Hub.

– Det ska bli så kul att hänga med alla i resebranschen igen. Jag lovar att stänga dansgolvet, säger mässgeneralen Henrik Johansson.

Travel News The Party görs i samarbete med Resurs Bank, det är extra kul att festen är SEB:s gamla kassavalv. In med nya ut med det gamla. Nu återstartar vi reseindustrin som aldrig förr.

Här bokar du din biljett.

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss på tnm@travelnews.se.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Israels TB söker PR specialist
Sista ansökningsdag:
8 december 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.