Annons:

Apollo: Extremvärmen får inte svenskarna att avboka

Trots extremhettan i södra Europa finns det inga tecken på att svenskarna avbokar sina resor till Medelhavet, enligt Sandra Miller Kinge, kommunikationschef på Apollo.

– Inte vad vi kan se, att det är något som driver avbokningar. Man söker värmen, särskilt nu när det varit lite instabilt väder i delar av Sverige, säger hon till TV 4 Nyheterna.

Högtrycket Lucifer har fört med sig temperaturer på över 40 grader i flera länder, däribland Italien och Spanien, samtidigt som skogsbränder fortsätter att rasa i bland annat Grekland och Turkiet.

I Syrakusa på Sicilien har lokala vädermyndigheter uppmätt 48,8 grader. Om det stämmer är det Europas varmaste notering någonsin, rapporterar SVT Nyheter.

2 kommentarer

  1. Andreas Näsman: Kreta är helt underbart just nu. Chania och Loutro är avverkade. Nu Plakias för att sen avsluta med Piskopiano. Mitt andra hem levererar som vanligt.
  2. Visselblåsande Återförsäljare: Varför står Apollo och blåljuger i TV? De är desperata nu. Under pandemin sa man: ”Åhhhh nu är Corona över, folk bokar resor som aldrig förr”. Det gjorde man inte. Nu: ”Värmebölja men folk åker ändå”. Nej, folk ringer och vill avboka sina resor. Ren desperation får många researrangörer att ljuga. Pandemin har tärt hårt på oss alla men denna uppenbara lögn är ju bara skrattretande. Haha
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024