Annons:

Annons:

Apollo i nytt samarbete med Temaresor

Apollo är stolta över att alltid erbjuda autentiska upplevelser och nu blir utbudet ännu bredare. Från och med idag erbjuder researrangören enligt ett pressmeddelande spännande rundresor i hela världen – tillsammans med TEMA!

– Svenskar är aktiva resenärer. Vi vill utforska, upptäcka och lära känna landet vi besöker och på Apollo älskar vi att göra just det enkelt för våra kunder. Därför är vi extra glada och stolta över att vi nu inleder ett samarbete med TEMA. Deras rundturer med spännande teman och kunniga reseledare blir ett perfekt tillskott till vårt program, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo i ett pressmeddelande.

De två arrangörerna har båda mångårig erfaranhet av att arrangera paketresor. Apollo har i över 30 år tagit med reslystna kunder till allt från små genuina öar i Grekland, sportparadis på Kanarieöarna till palats i Dubai. TEMA är experten på upplevelserika rundresor och har i närmare 50 år arrangerat resor till när och fjärran.

– Med oss kan du resa och uppleva allt från vandring i vackra Italien, vin- och gourmetresor i Spanien, cykelturer längs den portugisiska kusten och rundresor i både Thailand och Sydamerika. Oavsett om du bokar ensam, med din partner eller med vänner reser du med i en mindre grupp och alltid under ledning av våra kunniga TEMA-reseledare. Om ni är ett större sällskap eller en förening kan ni boka en helt egen avgång, säger David Karlsson, VD för TEMA i ett pressmeddelande.

Med det nya samarbetet fokuserar nu både Apollo och TEMA på att kunna dra nytta av varandras styrkor och leverera kvalitetsprodukter till sina resenärer.

– Apollo har en beundransvärd anknytning till sina resmål. Deras unika kunskap, starka varumärke och effektiva flyglösningar med direktflyg är alla stora anledningar till varför vi ville ha detta samarbete. Vi är stolta över att nu kunna bidra ännu mer till deras utbud – och vi ser fram emot att utvidga vårt egna program med fler av Apollos mest kända destinationer. I framtiden ser vi gärna också på möjligheten att kunna inkludera boende på något av Apollos fina hotellkoncept, som till exempel Mondo Local, i våra resor, säger David Karlsson i ett pressmeddelande.

Från och med november 2020 går det att boka TEMAs resor via Apollos kanaler.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.