Annons:

BILDEXTRA: Nu öppnar Scandic Södra Kajen

Den 10 juni återöppnar Scandic sitt hotell i Värtahamnen, Stockholms hamnkvarter. Hotellet, som får namnet Scandic Södra Kajen, har en kapacitet om 323 rum, aktivitetslounge för hela familjen samt skybar och wellness på sjuttonde våningen. Målgruppen är internationella kryssningsresenärer och nationella och lokala gäster.

– Tillsammans med mina kollegor har vi jobbat intensivt för att nu äntligen få välkomna våra gäster till nya Scandic Södra Kajen. Jag har jobbat som hotelldirektör i många år och det är något alldeles extra med att välkomna gäster till ett helt nytt hotell, jag tror att många kommer bli imponerade över hur fint vi fått det och jag ser verkligen fram emot att få dela det med både återvändande och nytillkomna gäster, säger Maria Wennerström, hotelldirektör på Scandic Södra Kajen i ett pressmeddelande.

Cirka fyra miljoner passagerare kommer till Värtahamnen varje år och hotellet blir en del av stadens vision om att skapa en levande stadsdel för såväl stockholmare som inresande turister. Scandic Södra Kajen bygger på ett nytt långsiktigt hyresavtal med fastighetsägaren Niam.

– Scandic spelar en viktig roll i Stockholms största stadsutvecklingsprojekt vilket jag är stolt över. Just nu investerar vi i många av våra hotell över hela landet för att fortsätta erbjuda våra gäster en god hotellupplevelse. Scandic Södra Kajen blir ett fint och efterlängtat tillskott i vår Stockholmsportfölj, vilken också kompletteras med ett nytt Scandic Go på Kungsholmen i början av oktober, säger Peter Jangbratt, Landschef Sverige på Scandic Hotels.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna