Annons:

Fick parkeringsböter efter att ha flytt undan dödskjutningar

De flydde för livet under skjutningarna i köpcentrat Fields i Köpenhamn. När de kunde återvända till det utrymda området runt köpcentrat möttes fem personer av parkeringsböter.

Köpenhamnspolisen gjorde det tydligt att de som flytt undan beskjutningarna i köpcentrat där tre personer dödades och flera skadades inte kunde återvända till området runt centrat.

Men när de tillät komma tillbaka för att hämta sina parkerade bilar möttes fem av dem med gula lappar med parkeringsböter, rapporterar Ekstrabladet.

Morten Lynge var på väg till Harry Styles-konserter i Royal Arena och parkerade på platsen mellan arenan och Fields.

När konserten ställdes in blev han och andra konsertbesökare avvisade från området.

– Vi frågade polisen flera gånger om vi kunde hämta bilen, men det kunde vi inte säger han till Ekstrabladet.

Först på förmiddagen igår kunde han hämta bilen, för att mötas av p-böter, utskrivna 30 minuter efter att polisen gett besked att det gick att komma in i området.

Parkeringsbolaget Europark säger till tidningen att de har delat ut fem p-böter i området, och uppmanar de som bötfällts att ta kontakt med bolaget.

En kommentar

  1. Erik: "Parkeringsbolaget Europark säger till tidningen att de har delat ut fem p-böter i området, och uppmanar de som bötfällts att ta kontakt med bolaget." Borde det inte vara en moralfråga för den specifika parkeringsvakten, istället för att man ska kontakta företaget i fråga. Herregud, om man som parkeringsvakt överhuvudtaget väljer att åka till ett sådant ställe strax efter en skjutning, då borde man f*n inte jobba som det.