Annons:

Annons:

Folke Rydén på Travel News Studio – anmäl till GTA:s ledarseminarium

Journalisten och USA-experten Folke Rydén är ett av dragplåstren när Travel News Studio – det nya namnet på Grand Travel Awards årliga ledarsemiarium – öppnar sina portar för branschens nyckelpersoner torsdagen 12 februari på Grand Hôtel.

”Agera i dag för att överleva i morgon” är rubriken för årets Travel News Studio och bjuder på två huvudtalare, förutom Folke Rydén även Jens Lanvin, strategisk direktör på Bodén&Co.
I år spetsas seminariet till även med en utvald branschpanel som tillsammans med publiken diskuterar huvudtalarnas slutsatser.
– Vi vill skapa större interaktivitet och hoppas på en spännande eftermiddag, säger Alexandra Kindblom, vd för Vagabond Media som äger Travel News och som dessutom blir en av medlemmarna  i branschpanelen.
Först ut i Travel News Studio blir Folke Rydén som ger en tillbaka- och framtidsblick av världsläget, där det globala samfundet befinner sig i en djup ekonomisk nedgång samtidigt som en ny politisk era inleds i USA med Barack Obama som president.
Jens Lanvin målar upp trenderna som avgör hur framtidens resenärer väljer att resa och vilka krav som det ställer på resebranschen.
Branschpanelen består av Sam Weihagen, koncernchef Thomas Cook Northern Europe, Dag Tveterås, vd Ticket Affärsresor, Ulrika Rudqvist, marknadsstrateg digitala medier Good Old, Johan Schilow, vd Unlimited Travel Group samt Alexandra Kindblom, vd Vagabond Media.
Seminariet avslutas med ett vimmel med dryck och tilltugg, där det finns tid att fördjupa sitt nätverk med rese- och turistindustrins nyckelpersoner innan dörrarna till Grand Travel Award-galan slås upp kl 18.00.
Priset Årets Chef i Resebranschen delas också ut under Travel News Studio i år.
Anmäl dig till Travel News Studio på www.grandtravelaward.se/TravelNewsStudio.html. Alla seminariegäster är garanterade inträde till Grand Travel Awardgalan med buffé och prisutdelning. Priset är 595 kronor exkl moms.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.